The Valet 2022

  • 7.5 516 stemmen
  • 124 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

In The Valet wordt de wereldberoemde filmster Olivia (Samara Weaving) geconfronteerd met reputatieschade wanneer de paparazzi een foto van haar maken met haar getrouwde minnaar Vincent (Max Greenfield). De hardwerkende hotelbediende Antonio (Eugenio Derbez) staat per ongeluk op die foto en wordt gevraagd zich als dekmantel voor te doen als Olivia's nieuwe vriendje. Deze list met Olivia zet Antonio in de schijnwerpers en zorgt voor chaos. In deze romantische komedie botsen twee werelden en culturen met elkaar als zowel Olivia als Antonio zichzelf duidelijker beginnen te zien dan ooit tevoren.


Stream The Valet (2022) online in België

Wil je The Valet (2022) kijken? Is de film The Valet met Eugenio Derbez te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Valet kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Valet (2022) streamen op Disney Plus.

Stream The Valet (2022) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Valet (2022)
The.Valet.2022.1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-CMRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 11 mei 2022
  • Speelduur 124 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven 3Pas Studios & Lionsgate
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Paparazzi, Remake, Cultural difference, Billionaire, Los angeles, california, Family, Valet, Fake boyfriend, Marital separation, Social media, Wealth differences, Adulterous affair, Famous actress & Chance encounter.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Valet (2022) met Eugenio Derbez is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je The Valet (2022) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Valet (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Valet (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Valet (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Valet (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Valet (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Valet (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Valet (2022) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Valet (2022) onbeperkt gratis kijken.

The Valet (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Valet (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Valet (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.