The Town 2010

Welkom in de bankoverval hoofdstad van Amerika.

  • 7.2 4827 stemmen
  • 125 min
  • Misdaad Drama Thriller
Trailer afspelen

Elk jaar worden in Boston meer dan 300 bankovervallen gepleegd. En de meeste daders wonen in Charlestown, een buurt met een oppervlakte van 1,5 vierkante kilometer. Eén van hen is Doug MacCray (Ben Affleck). Hij heeft wel kans op succes gehad, een kans om niet in de criminele voetsporen van zijn vader te treden. Toch werd hij lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen en er zonder kleerscheuren vanaf komen. De enige familie die Doug heeft zijn zijn criminele vrienden. Jem (Jeremy Renner) is ondanks zijn gevaarlijke en snel ontvlambare karakter als een broer voor Doug. Alles verandert echter tijdens een klus van de bende, wanneer Jem voor korte tijd een gijzelaar neemt: bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Wanneer ze ontdekken dat ze in Charlestown woont, wordt Jem nerveus en wil hij erachter komen wat ze heeft gezien.


Stream The Town (2010) online in België

Wil je The Town (2010) kijken? Is de film The Town met Ben Affleck te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Town kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Town (2010) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film The Town te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Town (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Town (2010)
Toon alle ondertiteling versies
The.Town.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
The.Town.EXTENDED.BDRip.XviD-SAPHiRE Downloaden
The Town[2010]DvDrip[Eng]-FXG Downloaden
The Town 2010 Extended 720p BRRip x264 HDLiTE(Ned DVD) Downloaden
The.Town.EXTENDED.720p.Bluray.x264-CBGB Downloaden
The.Town.2010.DVDRip.XVID.AC3-lOVE Downloaden
The.Town.2010.DvDRip.H264.Feel-Free Downloaden
The.Town.2010.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT Downloaden
The Town 2010 Extended Cut 1080p Bluray DTS x264 SHiTSoNy Downloaden
The.Town.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
The Town DVDRip XviD-DiAMOND Downloaden
The Town 2010 DvDrip Eng FXG Downloaden
The Town 2010 DVDrip English Klam Downloaden
The Town (2010) DVDRip XviD SWESUB MovieCom se Downloaden
The.Town.2010.EXTENDED.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 15 september 2010
  • Speelduur 125 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Thriller
  • Productie budget $37,000,000
  • Opbrengst $154,026,136
  • Productiebedrijven Legendary Pictures, GK Films, Thunder Road & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Drug dealer, Based on novel or book, Ambulance, Boston, massachusetts, Money laundering, Irish-american, Bank manager, Massachusetts, Florist, Flower shop, Stolen money, Hold-up robbery, Volunteer, Heist, Friends, Boston garden, Shootout, Police chase, Best friend, Bank robbery, Car fire, Fenway park, Criminal gang, Fbi agent & Violence.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Town (2010) met Ben Affleck is te streamen op Netflix. The Town (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Town (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Town (2010) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Town (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Town (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Town (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Town (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Town (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Town (2010) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Town (2010) onbeperkt gratis kijken.

The Town (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Town (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Town (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Town (2010) met Ben Affleck kopen of huren op Apple TV in België.