Superman/Batman: Public Enemies 2009

  • 7 614 stemmen
  • 67 min
  • Sciencefiction Animatie Actie Avontuur Familie
Trailer afspelen

Lex Luthor is tijdens een economische depressie verkozen tot president van de Verenigde Staten. Zijn doel is om alle super helden voor hem te laten werken. Zijn bedoeling daar achter is dat ze hem niet meer kunnen tegenwerken als hij de wereld over neemt. Ondertussen vechten Batman en Superman op hun eigen manier tegen de criminaliteit.


Stream Superman/Batman: Public Enemies (2009) online in België

Wil je Superman/Batman: Public Enemies (2009) kijken? Is de film Superman/Batman: Public Enemies met Tim Daly te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Superman/Batman: Public Enemies kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Superman/Batman: Public Enemies te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Superman/Batman: Public Enemies (2009) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Superman/Batman: Public Enemies (2009)
Huur Superman/Batman: Public Enemies (2009)
Download ondertiteling voor deze film Superman/Batman: Public Enemies (2009)
Superman.Batman.Public.Enemies.2009.DVDRip.XviD-ViSiON Downloaden
Superman.Batman.Public.Enemies.2009.BRRip.H264.AAC-SecretMyth Downloaden
Superman.Batman.Public.Enemies.2009.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE Downloaden
Superman.Batman.Public.Enemies.2009.DVDRiP.XviD-DVSKY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 29 september 2009
  • Speelduur 67 minuten
  • Genres Sciencefiction, Animatie, Actie, Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven Warner Premiere, Warner Bros. Animation, DC Comics, DC Entertainment & Lotto Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Superhero, Deception, Murder, Super power, Superhuman strength, Power girl, Captain atom, Abuse of power & Meta human.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Superman/Batman: Public Enemies (2009) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Superman/Batman: Public Enemies (2009) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Superman/Batman: Public Enemies (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Superman/Batman: Public Enemies (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Superman/Batman: Public Enemies (2009) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Superman/Batman: Public Enemies (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Superman/Batman: Public Enemies (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Superman/Batman: Public Enemies (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Superman/Batman: Public Enemies (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Superman/Batman: Public Enemies (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Superman/Batman: Public Enemies (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Superman/Batman: Public Enemies (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Superman/Batman: Public Enemies (2009) met Tim Daly kopen of huren op Apple TV in België.