The Seeker: The Dark Is Rising 2007

  • 5.4 395 stemmen
  • 94 min
  • Avontuur Drama Fantasie Familie Thriller
Trailer afspelen

Will Stanton verandert op zijn veertiende verjaardag. Hij ontdekt dat er om hem heen vreemde, onverklaarbare dingen gebeuren. Hij blijkt dingen te zien die de meeste mensen niet zien en hij kan door de tijd reizen. Hij is een van de Ouden, de eerste die in vijfhonderd jaar geboren is en ook de laatste. Hij moet zich wijden aan de strijd tussen licht en duister. Het is de taak van Will om zes tekens van licht op te sporen, zodat het duister overwonnen kan worden.


Stream The Seeker: The Dark Is Rising (2007) online in België

Wil je The Seeker: The Dark Is Rising (2007) kijken? Is de film The Seeker: The Dark Is Rising met Alexander Ludwig te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Seeker: The Dark Is Rising kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Seeker: The Dark Is Rising te kopen op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is te huur op Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
Huur The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
Download ondertiteling voor deze film The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
The.Seeker.The.Dark.Is.Rising.2007.DvDrip.Eng-aXXo Downloaden
The.Seeker.The.Dark.is.Rising.DVDRip.XviD-DMT Downloaden
The Seeker-The Dark is Rising[2007]DvDrip[Eng]-FXG Downloaden
The.Seeker.The.Dark.Is.Rising.R5.LINE.XViD-PUKKA Downloaden
The.Seeker-The.Dark.Is.Rising[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
The.Seeker.The.Dark.Is.Rising.R5.LINE.XViD-PUKKA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 oktober 2007
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Avontuur, Drama, Fantasie, Familie & Thriller
  • Productie budget $45,000,000
  • Opbrengst $31,852,619
  • Productiebedrijven Marc Platt Productions, Walden Media & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Fight, Immortality, Dynasty, Chosen one, Earth, Bad power & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is te koop op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Seeker: The Dark Is Rising (2007) kan je in België huren op Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is te koop op streamingdienst Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Seeker: The Dark Is Rising (2007) huren op Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Seeker: The Dark Is Rising (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Seeker: The Dark Is Rising (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Seeker: The Dark Is Rising (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Seeker: The Dark Is Rising (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.