Vietnam: American Holocaust 2008

  • 8.5 1 stemmen
  • 87 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

VIETNAM: AMERIKAANSE HOLOCAUST legt een van de ergste gevallen van aanhoudende massaslachtingen in de geschiedenis bloot, zorgvuldig gepland en uitgevoerd door presidenten van beide partijen. Onze toegewijde generaals en voetsoldaten hebben, bewust of onbewust, bijna 5 miljoen mensen gedood, op een bijna onvoorstelbare schaal, meestal met behulp van brandbommen. Vietnam heeft ons nationale bewustzijn nooit verlaten, en nu, in deze tijd, is het relevanter dan ooit. Claiborne documenteert het Whitehouse-verzinsel van het Golf van Tonkin-incident en roept verder de vraag op of JFK werd vermoord om de oorlog in Vietnam te promoten. Martin Sheen, die bijna dertig jaar geleden de hoofdrol speelde in Apocalypse Now, heeft genereus zijn krachtige stem geleend aan deze actuele geschiedenis van de oorlog in Vietnam.


Stream Vietnam: American Holocaust (2008) online in België

Wil je Vietnam: American Holocaust (2008) kijken? Is de film Vietnam: American Holocaust met Martin Sheen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Vietnam: American Holocaust kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 november 2008
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productie budget $35,000
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Vietnam war, Media & Iraq.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Vietnam: American Holocaust (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Vietnam: American Holocaust (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Vietnam: American Holocaust (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Vietnam: American Holocaust (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.