Di Renjie: Shen Du Long Wang 2013

Originele titel: 狄仁杰之神都龙王

  • 6.2 257 stemmen
  • 134 min
  • Actie Misdaad Fantasie Avontuur
Trailer afspelen

De jonge Dee Renjie komt aan in de hoofdstad van het keizerrijk om zich, als politierechter van zijn regio, te voegen bij het hoogste gerechtshof. Hij wil officier van justitie worden. Keizerin Wu, die aan het begin staat van haar regeerperiode, heeft de felle detective Yuchi opdracht gegeven om onderzoek te doen naar een zeemonster dat 's nachts de stad besluipt en onveilig maakt.


Stream Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) online in België

Wil je Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) kijken? Is de film Di Renjie: Shen Du Long Wang met 趙又廷 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Di Renjie: Shen Du Long Wang kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Di Renjie: Shen Du Long Wang te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) gratis
Koop Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013)
Huur Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013)
Download ondertiteling voor deze film 狄仁杰之神都龙王 (2013)
Young.Detective.Dee-Rise.of.the.Sea.Dragon.(2013).NLDVD Downloaden
Young.Detective.Dee.Rise.of.the.Sea.Dragon.2013.LIMITED.1080p.BluRay.x264-ROVERS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 september 2013
  • Speelduur 134 minuten
  • Genres Actie, Misdaad, Fantasie & Avontuur
  • Opbrengst $98,774,891
  • Productiebedrijven Huayi Brothers Pictures & China Film Co-Production Corporation
  • Productielanden China & Hong Kong
  • Trefwoorden Martial arts, Kung fu, Detective, Sea monster & 7th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) met 趙又廷 is te streamen op Be TV Go. Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Di Renjie: Shen Du Long Wang (2013) met 趙又廷 kopen of huren op Apple TV in België.