Bobby en de Geestenjagers (2013) poster

Bobby en de Geestenjagers 2013

  • 4.9 15 stemmen
  • 85 min
  • Familie Fantasie

De 13-jarige Sanne (Hanna Obbeek) is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde geestenjager, vertelt zijn dochter graag over zijn werk. Sanne's stiefmoeder Els maakt zich daar soms zorgen over, ze vindt geesten maar niets. Tijdens de schoolvakantie wordt Lucas gevraagd voor een belangrijke opdracht: de geesten verjagen van het stoomschip de Rotterdam. Sanne is dolblij als ze hoort dat zij en haar broertje Thomas mee mogen. Op het schip ontmoet Sanne de geest Bobby (Nils Verkooijen), een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren '60 op het schip ronddoolt. Hij en de andere geesten halen vaak kattenkwaad uit en vinden het leuk om de gasten op het schip een beetje te plagen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog één keer wil zien, besluit ze om Bobby en de andere geesten te helpen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan…


Stream Bobby en de Geestenjagers (2013) online in België

Wil je Bobby en de Geestenjagers (2013) kijken? Is de film Bobby en de Geestenjagers met Hanna Obbeek te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bobby en de Geestenjagers kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Bobby en de Geestenjagers (2013) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Bobby en de Geestenjagers te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Bobby en de Geestenjagers (2013) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Bobby en de Geestenjagers (2013) gratis
Koop Bobby en de Geestenjagers (2013)
Huur Bobby en de Geestenjagers (2013)
Download ondertiteling voor deze film Bobby en de Geestenjagers (2013)
Bobby en de Geestenjagers 2013 French team Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 13 februari 2013
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Familie & Fantasie
  • Productie budget $115,000
  • Productiebedrijven Living Stone & Lagestee Film
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Ghost hunter & Ghost.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bobby en de Geestenjagers (2013) met Hanna Obbeek is te streamen op Amazon Prime Video. Bobby en de Geestenjagers (2013) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Bobby en de Geestenjagers (2013) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Bobby en de Geestenjagers (2013) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Bobby en de Geestenjagers (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Bobby en de Geestenjagers (2013) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Bobby en de Geestenjagers (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bobby en de Geestenjagers (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bobby en de Geestenjagers (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bobby en de Geestenjagers (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bobby en de Geestenjagers (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Bobby en de Geestenjagers (2013) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Bobby en de Geestenjagers (2013) onbeperkt gratis kijken.

Bobby en de Geestenjagers (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Bobby en de Geestenjagers (2013) met Hanna Obbeek kopen of huren op Apple TV in België.