Der kleine Eisbär - Neue Abenteuer, neue Freunde (2002) poster

De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger 2002

Originele titel: Der kleine Eisbär - Neue Abenteuer, neue Freunde

  • 7.5 10 stemmen
  • 76 min
  • Familie Animatie

Ongelooflijk veel plezier met de beresterke avonturen van Lars en zijn vriendjes! Lars is weer terug! Na zijn eerste grote speelfilm keert de Kleine IJsbeer terug om nog meer avonturen te gaan beleven in Lars en de Kleine Tijger. In dit spannende verhaal reist Lars naar exotische plaatsen, zoals een havenstad, het Tijgerland en een prachtig eiland. Onderweg krijgt Lars nieuwe vriendjes: Nemo de scheepskat en Theootje de kleine tijger. Maak deze ongelooflijk spannende reis mee met Lars, Nemo, Theootje en natuurlijk Robbie en Greta (uit het oorspronkelijke avontuur De Kleine IJsbeer).


Stream De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) online in België

Wil je De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) kijken? Is de film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger met Mijail Verona te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Der kleine Eisbär - Neue Abenteuer, neue Freunde (2002)
Little.Polar.Beer-Lars.and.The.Little.Tiger.2002.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 5 december 2002
  • Speelduur 76 minuten
  • Genres Familie & Animatie
  • Productiebedrijven Rothkirch Cartoon Film & WDR
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Hippopotamus, Polar bear, Sequel & Bear.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Kleine IJsbeer - Lars en de Kleine Tijger (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.