The Mars Generation 2017

  • 6.6 39 stemmen
  • 97 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

De film volgt een groep stagiaires in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar bij het US Space & Rocket Center. Ze bereiden zich voor om de engineers, astrofysici en astronauten van morgen te worden. Er wordt een kijkje gegeven in de architectuur van de moderne ruimtevaart in de publieke en private sector. De manier waarop de tieners progressie boeken om de nieuwe ruimte experts te worden weerspiegelt de ontwikkeling van de hedendaagse ruimte experts en bereidt hen voor op de meest uitdagende expeditie uit de mensheid. Daarnaast geeft het inzicht in de historische, filosofische en technologische implicaties van het worden van een multi-planetaire soort en laat zien dat Mars dichterbij is dan men denkt.


Stream The Mars Generation (2017) online in België

Wil je The Mars Generation (2017) kijken? Is de film The Mars Generation met Bill Nye te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Mars Generation kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Mars Generation (2017) streamen op Netflix.

Stream The Mars Generation (2017) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Mars Generation (2017)
The.Mars.Generation.2017.720p.WEBRip.DD5.1.x264-FGT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 januari 2017
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven SuperFilms! & Time
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Space, Space program & Mars.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Mars Generation (2017) met Bill Nye is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je The Mars Generation (2017) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Mars Generation (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Mars Generation (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Mars Generation (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Mars Generation (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Mars Generation (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Mars Generation (2017) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Mars Generation (2017) onbeperkt gratis kijken.

The Mars Generation (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Mars Generation (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Mars Generation (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Mars Generation (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.