The Importance of Being Earnest 1952

  • 7.2 96 stemmen
  • 95 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Verfilming van het beroemde toneelstuk van Oscar Wilde. Jack Worthing leeft op het platteland samen met Cecily Cardew, van wie hij de voogd is. In de stad staat hij echter bekend als Earnest en is verliefd op Gwendolyn Fairfax.


Stream The Importance of Being Earnest (1952) online in België

Wil je The Importance of Being Earnest (1952) kijken? Is de film The Importance of Being Earnest met Michael Redgrave te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Importance of Being Earnest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 2 juni 1952
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Javelin Films & British Film-Makers
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Love triangle, Marriage, Mistaken identity, Etiquette & Based on play or musical.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Importance of Being Earnest (1952) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Importance of Being Earnest (1952) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Importance of Being Earnest (1952) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Importance of Being Earnest (1952) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.