Flirting with Forty 2008

  • 5.1 53 stemmen
  • 80 min
  • Komedie Romantiek Drama
Trailer afspelen

Jackie is een onlangs gescheiden moeder van twee kinderen, die alleen op vakantie gaat naar Hawaï voor haar 40 ste verjaardag. Tegen beter weten in laat ze een knappe, veel jongere surf-instructeur toe om haar hoofd op hol te brengen. Wat begint als een gewone onenightstand, verandert al snel in liefde. Maar met de kinderen, een afkeurende ex-echtgenoot en vrienden, en een oceaan van elkaar gescheiden, is de echte liefde heel erg lastig. Wanneer Jackie de controle over zichzelf verliest, is het aan haar minnaar om haar te leren hoe ze weer op eigen benen moet staan, vooraleer ze de golf mist, die haar leven voorgoed zal veranderen.


Stream Flirting with Forty (2008) online in België

Wil je Flirting with Forty (2008) kijken? Is de film Flirting with Forty met Heather Locklear te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Flirting with Forty kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Flirting with Forty te kopen op Apple TV & Amazon Video. Flirting with Forty (2008) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Flirting with Forty (2008)
Huur Flirting with Forty (2008)
Download ondertiteling voor deze film Flirting with Forty (2008)
Flirting.With.Forty.2008.DVDRip.XviD-MoH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 6 december 2008
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Komedie, Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Mukerjee-Brown Productions, PeaceOut Productions, Von Zerneck Sertner Films, Nomadic Pictures, Sony Pictures Television Studios, Island Film Groug & MarVista Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Surfing, Holiday, Hawaii, Vacation, Bikini, Romance, Divorced, Family & Instructor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Flirting with Forty (2008) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Flirting with Forty (2008) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Flirting with Forty (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Flirting with Forty (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Flirting with Forty (2008) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Flirting with Forty (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Flirting with Forty (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Flirting with Forty (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Flirting with Forty (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Flirting with Forty (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Flirting with Forty (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Flirting with Forty (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Flirting with Forty (2008) met Heather Locklear kopen of huren op Apple TV in België.