Blackadder: Back & Forth (1999) poster

Blackadder: Back & Forth 1999

De laatste aflevering uit de saga van de Blackadder-familie, die steeds in het middelpunt van de Britse geschiedenis en maatschappij heeft gestaan.

  • 7.0 154 stemmen
  • 33 min
  • Komedie Historisch Sciencefiction

1999, oudjaar. Blackadder is gastheer van een etentje voor een select aantal vrienden, Lady Elizabeth, Burggraaf George, aartsbisschop Melchett en aartsbisschop Darling. Baldrick bedenkt weer één van zijn beruchte sluwe plannen om zijn steeds inhalige meester Edmund Blackadder geld te helpen aftroggelen van zijn goedgelovige vrienden. De 2 bouwen een "teletijdmachine" van lege dozen ontbijtgranen en plaatsen weddenschappen met hun vrienden om te bepalen naar welk tijdstip in de geschiedenis ze zullen reizen, welke diverse kunstvoorwerpen ze uit hun reizen zullen meenemen als bewijs, voorwerpen die Blackadder uiteraard reeds bezit! Totaal onverwacht blijkt de teletijdmachine echt te werken worden ze terug in de tijd gestuurd, in eerste instantie naar het Jura-tijdperk. Geleidelijk aan beginnen ze terug te keren naar hun eigen tijd en stoppen ze bij diverse beroemde momenten in de geschiedenis, zoals Sherwood Forest en de slag van Waterloo, maar zullen ze ook terug thuis geraken?


Stream Blackadder: Back & Forth (1999) online in België

Wil je Blackadder: Back & Forth (1999) kijken? Is de film Blackadder: Back & Forth met Rowan Atkinson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Blackadder: Back & Forth kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Blackadder: Back & Forth (1999)
Blackadder Back & Forth Downloaden
Blackadder - 05x01 - Back & Forth.DVDRip. Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 29 maart 1999
  • Speelduur 33 minuten
  • Genres Komedie, Historisch & Sciencefiction
  • Productie budget $4,250,000
  • Productiebedrijven Tiger Aspect, BBC, Sky & NMEC
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Time travel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Blackadder: Back & Forth (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Blackadder: Back & Forth (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Blackadder: Back & Forth (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Blackadder: Back & Forth (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.