Storozhova zastava 2017

Originele titel: Сторожова застава

  • 7.1 217 stemmen
  • 111 min
  • Actie Avontuur Komedie Familie Fantasie Historisch
Trailer afspelen

Vit'ko, een jonge knaap, bekijkt een zonsverduistering en wordt 1000 jaar terug in de tijd getransporteerd. Hij belandt rechtstreeks in een strijd tussen Goed en Kwaad. In zijn handen heeft hij een magische steen. De legendarische helden waarover hij in boeken heeft gelezen vergezellen hem. Ze moeten vechten tegen een leger onder leiding van een gigantisch stenen monster. Zal Vit'ko’s moed het licht helpen de duisternis te overwinnen?


Stream Storozhova zastava (2017) online in België

Wil je Storozhova zastava (2017) kijken? Is de film Storozhova zastava met Danyil Kamenskyi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Storozhova zastava kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Storozhova zastava te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Storozhova zastava (2017) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Storozhova zastava (2017)
Huur Storozhova zastava (2017)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 oktober 2017
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Actie, Avontuur, Komedie, Familie, Fantasie & Historisch
  • Productie budget $2,000,000
  • Opbrengst $2,745,966
  • Productiebedrijven Kinorob
  • Productielanden Ukraine
  • Trefwoorden Time travel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Storozhova zastava (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Storozhova zastava (2017) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Storozhova zastava (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Storozhova zastava (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Storozhova zastava (2017) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Storozhova zastava (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Storozhova zastava (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Storozhova zastava (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Storozhova zastava (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Storozhova zastava (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Storozhova zastava (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Storozhova zastava (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Storozhova zastava (2017) met Danyil Kamenskyi kopen of huren op Apple TV in België.