Ghoulies 1985

 • 4.7 224 stemmen
 • 82 min
 • Komedie Horror Fantasie
Trailer afspelen

Op Jonathan Grave's achttiende verjaardag erft hij van zijn overleden ouders een verouderd en verwaarloosd huis, met geheimzinnige krachten. Achtergelaten door zijn vader, die een passie voor hekserij had. Bij toeval roept Jonathan twee elfjes, Grizzel en Greedigut, op. Met de hulp van deze twee elfjes duikt Jonathan dieper in de geheimen van de zwarte magie. Zijn onschuldige toverij maakt echter de Ghoulies "wakker", een groep boosaardige kleine schepsels. Deze angstaanjagende monsters zijn van plan een bewind van verwoesting en vernietiging te gaan voeren.


Stream Ghoulies (1985) online in België

Wil je Ghoulies (1985) kijken? Is de film Ghoulies met Peter Liapis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ghoulies kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Ghoulies (1985) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Ghoulies te kopen op Apple TV & Amazon Video. Ghoulies (1985) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Ghoulies (1985) gratis
Koop Ghoulies (1985)
Huur Ghoulies (1985)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 18 januari 1985
 • Speelduur 82 minuten
 • Genres Komedie, Horror & Fantasie
 • Productie budget $5,500,000
 • Opbrengst $35,000,000
 • Productiebedrijven Empire Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Witch, Monster, Sacrifice, Pentagram, Murder, Mansion, Creature, Demon, Warlock, Satanic ritual & Ressurection.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Ghoulies (1985) met Peter Liapis is te streamen op MGM Amazon Channel. Ghoulies (1985) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Ghoulies (1985) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Ghoulies (1985) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Ghoulies (1985) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ghoulies (1985) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ghoulies (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ghoulies (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ghoulies (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ghoulies (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ghoulies (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ghoulies (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ghoulies (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Ghoulies (1985) met Peter Liapis kopen of huren op Apple TV in België.