The Great North Korean Picture Show (2013) poster

The Great North Korean Picture Show 2013

  • 5.7 3 stemmen
  • 94 min

Welkom in Hollywood, in Kim Jong-il-stijl. Voor het eerst worden buitenlandse camera's toegelaten tot de enige filmschool ter wereld in de meest geheimzinnige staat ter wereld. Filmmakers James Leong en Lynn Lee volgen twee jonge acteurs en een regisseur, uitgekozen door het regime om sterren te worden, terwijl ze hun vak aanscherpen. Elke scène waarin liefde voor de staat wordt gesmeekt, elke moeizame repetitie, zelfs een verrassende les over hoe je een portret van Kim Jong-un moet inlijsten, roept de vraag op of er een pistool, letterlijk of figuurlijk, op de acteurs uit de eeuwigheid is gericht. waakzame zijlijn. We zijn er nooit zeker van of de achterban zich in de lijn van de partij schaart, en ook maar enigszins lijkt op de bereidheid die de geprivilegieerde hoofdrolspelers aan de dag leggen. Scherpe kritiek, objectieve observatie of gewoon fantastisch plezier: dit is een onweerstaanbaar kijkje achter prikkeldraad.


Stream The Great North Korean Picture Show (2013) online in België

Wil je The Great North Korean Picture Show (2013) kijken? Is de film The Great North Korean Picture Show te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Great North Korean Picture Show kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 4 mei 2013
  • Speelduur 94 minuten

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Great North Korean Picture Show (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Great North Korean Picture Show (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Great North Korean Picture Show (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Great North Korean Picture Show (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.