Mary and Martha 2013

2 moeders strijden tegen malaria nadat ze beide een zoon hebben verloren aan deze ziekte.

  • 6.5 75 stemmen
  • 90 min
  • Drama TV Film
Trailer afspelen

Hilary Swank speelt Mary en Brenda Blethyn speelt Martha, een Amerikaanse binnenhuisarchitect en Britse huisvrouw die weinig met elkaar gemeen hebben, afgezien van 1 nare gebeurtenis. Als malaria het leven eist van hun beide zonen, zal het leven van deze zeer verschillende vrouwen voor altijd veranderen. Ze smeden een diepe vriendschap en beginnen aan een epische reis van zelf-ontdekking in Afrika, zich wijden aan de oorzaak van malaria preventie. Beginnen hun leven op te bouwen, ze laten zien hoe gewone mensen het verschil kunnen maken en inspireren positieve verandering in het proces. Maria doet een beroep op haar vervreemde vader, een voormalig politicus, om hun bij te staan in de strijd tegen malaria. Om op deze manier het probleem van de ziekte aan de kaart te stellen bij zowel de gewone burger als de overheid en instanties.


Stream Mary and Martha (2013) online in België

Wil je Mary and Martha (2013) kijken? Is de film Mary and Martha met Hilary Swank te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mary and Martha kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Mary and Martha te kopen op Apple TV & Rakuten TV. Mary and Martha (2013) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Mary and Martha (2013)
Huur Mary and Martha (2013)
Download ondertiteling voor deze film Mary and Martha (2013)
Mary.And.Martha.2013.1080p.WEB-DL.H264-PublicHD Downloaden
Mary.And.Martha.2013 WEBRip XViD juggs Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 maart 2013
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama & TV Film
  • Productiebedrijven BBC, HBO Films, Universal Television & Working Title Films
  • Productielanden South Africa, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Parent child relationship & Malaria.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Mary and Martha (2013) is te koop op Apple TV & Rakuten TV. Mary and Martha (2013) kan je in België huren op Apple TV.

De film Mary and Martha (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mary and Martha (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mary and Martha (2013) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mary and Martha (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mary and Martha (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mary and Martha (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mary and Martha (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mary and Martha (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mary and Martha (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mary and Martha (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Mary and Martha (2013) met Hilary Swank kopen of huren op Apple TV in België.