Crazy/Beautiful 2001

Als het echt is. Als het goed is. Laat niets je in de weg staan.

  • 6.6 326 stemmen
  • 99 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Nicole Oakley is een rebelse tiener die haar tijd verdoet met feesten, spijbelen en rondhangen met haar vrienden. Haar vader is een steenrijke politicus, maar ze groeit op bij haar biologische moeder. Op school valt haar oog op Carlos. Hij is een hardwerkende topatleet en briljante student, maar hij komt uit een arm gezin, wat ervoor zorgt dat hij en Nicole absolute tegenpolen zijn. Hun onschuldig geflirt leidt al snel tot een romance. Alleen zorgt het destructieve karakter van Nicole er al snel voor dat zowel hun relatie als de toekomst van Carlos op het spel komen te staan. Zal hun relatie stand houden terwijl ze onder druk gezet worden door hun ouders en vrienden?


Stream Crazy/Beautiful (2001) online in België

Wil je Crazy/Beautiful (2001) kijken? Is de film Crazy/Beautiful met Kirsten Dunst te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Crazy/Beautiful kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Crazy/Beautiful (2001) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Huur Crazy/Beautiful (2001)
Download ondertiteling voor deze film Crazy/Beautiful (2001)
Crazy Beautiful Downloaden
Crazy Beautiful Downloaden
crazy beautiful Downloaden
Crazy.Beautiful.2001.XviD.AC3-WAF Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 juni 2001
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $13,000,000
  • Opbrengst $16,929,123
  • Productiebedrijven Touchstone Pictures & Ufland
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Lovesickness, Jealousy, Love of one's life, Parent child relationship, Forbidden love, Kiss, Crush, Teenage crush, Relationship & Unhappiness.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Crazy/Beautiful (2001) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Crazy/Beautiful (2001) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Crazy/Beautiful (2001) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Crazy/Beautiful (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Crazy/Beautiful (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Crazy/Beautiful (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Crazy/Beautiful (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.