De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn 2011

Originele titel: The Adventures of Tintin

Ontdek dit jaar hoe ver avontuur je zal brengen.

  • 6.8 5198 stemmen
  • 107 min
  • Avontuur Animatie Mysterie
Trailer afspelen

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...


Stream De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) online in België

Wil je De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) kijken? Is de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn met Jamie Bell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) gratis
Koop De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011)
Huur De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011)
Download ondertiteling voor deze film The Adventures of Tintin (2011)
Toon alle ondertiteling versies
The.Adventures.of.Tintin.2011.720p.BluRay.x264-MHD Downloaden
The.Adventures.of.Tintin.2011.DVDRip.XviD-TARGET Downloaden
The Adventures of Tintin 2011 BDRip XVID AC3 HQ Hive CM8 Downloaden
The Adventures of Tintin 2011 BluRay 1080p DTS x264 CHD Downloaden
The.Adventures.of.Tintin.2011.DVDRip.XviD-TARGET Downloaden
The Adventures of Tintin 3D (2011) 1080p AC3+DTS multi Half-SBS Downloaden
The Adventures of Tintin 2011 DVDRip XVID AC3-TRiNiTY Downloaden
The.Secret.Of.The.Unicorn.2011.iNTERNAL.BDRip.XviD-EXViDiNT Downloaden
Brothers & Sisters - S02E04 - States of the Union - 720p WEB-DL Downloaden
Brothers.and.Sisters.S02E04.States.of.the.Union.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H264-SiGMA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 24 oktober 2011
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie & Mysterie
  • Productie budget $130,000,000
  • Opbrengst $373,993,951
  • Productiebedrijven Paramount, Columbia Pictures, Hemisphere Media Capital, Nickelodeon Movies, Amblin Entertainment, WingNut Films & The Kennedy/Marshall Company
  • Productielanden New Zealand & United States of America
  • Trefwoorden Treasure, Captain, Riddle, Morocco, Treasure hunt, Liquor, Based on comic, Sunken treasure, Reporter & 1950s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) met Jamie Bell is te streamen op Telenet. De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn (2011) met Jamie Bell kopen of huren op Apple TV in België.