The Namesake 2006

  • 6.8 159 stemmen
  • 122 min
  • Drama
Trailer afspelen

De film gaat over enkele Indiase immigranten en de cultuurverschillen tussen twee van de grootste steden ter wereld namelijk New York en Calcutta. Als de immigranten eenmaal in het beloofde land zijn aangekomen blijkt dat alles toch niet zo is als ze dachten en er begint een zware strijd om te overleven.


Stream The Namesake (2006) online in België

Wil je The Namesake (2006) kijken? Is de film The Namesake met Kal Penn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Namesake kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Namesake te kopen op Google Play Movies & Amazon Video. The Namesake (2006) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Namesake (2006)
Huur The Namesake (2006)
Download ondertiteling voor deze film The Namesake (2006)
The namesake cd1.nl Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 2 september 2006
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $12,000,000
  • Opbrengst $20,354,321
  • Productiebedrijven Fox Searchlight Pictures, Mirabai Films, UTV Motion Pictures, Entertainment Farm (EF) & Cine Mosaic
  • Productielanden India, Japan & United States of America
  • Trefwoorden New york city, Based on novel or book, Arranged marriage, India, Woman director, Immigrant experience, Taj mahal, india & Kolkata, india.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Namesake (2006) is te koop op Google Play Movies & Amazon Video. The Namesake (2006) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Namesake (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Namesake (2006) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Namesake (2006) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Namesake (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Namesake (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Namesake (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Namesake (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Namesake (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Namesake (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Namesake (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Namesake (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.