Creepshow 1982

Het leukste dat je ooit zult hebben... BANG ZIJN!

  • 6.9 960 stemmen
  • 121 min
  • Horror Komedie
Trailer afspelen

Een vijfluik van horrorverhalen, geïnspireerd op de oude DC horrorcomics. In 'Father's Day' brengt een zombie een vaderdagstaart naar zijn dochter. In 'The Lonesome Death of Jordy Verril' ontdekt een boer een meteoriet en wordt daarna ziek. In 'Something to Tide You Over' begraaft een man zijn vrouw en haar minnaar in het strand en wacht tot het vloed wordt. In 'The Crate' wordt een geheimzinnige kist met een in de kelder van een school gezet. Helaas zit er een beest in een krat dat al gauw ontsnapt. In 'They're Creeping Up On You' krijgt een rijke man gezelschap van ontelbare kakkerlakken.


Stream Creepshow (1982) online in België

Wil je Creepshow (1982) kijken? Is de film Creepshow met Hal Holbrook te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Creepshow kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Creepshow te kopen op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Creepshow (1982) is te huur op Apple TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Koop Creepshow (1982)
Huur Creepshow (1982)
Download ondertiteling voor deze film Creepshow (1982)
Stephen.Kings.Creepshow.1982.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Downloaden
Creepshow 1982 REMASTERED 1080p BluRay X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 november 1982
  • Speelduur 121 minuten
  • Genres Horror & Komedie
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $21,028,755
  • Productiebedrijven Creepshow Films Inc., Warner Bros. Pictures, Laurel Entertainment & United Film Distribution Company (UFDC)
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Monster, Halloween, Gore, Meteor, Buried alive, Cockroach, Based on comic, Anthology, Animated scene, Zombie & Living dead.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Creepshow (1982) is te koop op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Creepshow (1982) kan je in België huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video.

De film Creepshow (1982) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Creepshow (1982) is te koop op streamingdienst Apple TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Creepshow (1982) huren op Apple TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Creepshow (1982) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Creepshow (1982) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Creepshow (1982) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Creepshow (1982) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Creepshow (1982) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Creepshow (1982) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Creepshow (1982) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Creepshow (1982) met Hal Holbrook kopen of huren op Apple TV in België.