L'Auberge espagnole 2002

  • 7.1 1088 stemmen
  • 122 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Na zijn studie zou de zeventwintigjarige Parijzenaar Xavier met de hulp van een vriend van zijn vader kunnen beginnen werken op het Ministerie van Financiën. Het is echter noodzakelijk dat hij daarvoor de Spaanse taal beheerst. Hij besluit dan ook om zijn laatste jaar Economie met het Erasmusprogramma door te brengen in Barcelona. Met een klein hartje, laat hij zijn vriendinnetje Martine en de huiselijke vertrouwde sfeer achter in Parijs. In Barcelona gaat hij wonen in een appartement vol Erasmusstudenten van verschillende nationaliteiten. Met hen zal Xavier gedurende één jaar moeten samen leven en studeren maar tegelijkertijd ook nieuwe ervaringen opdoen. Wanneer het jaar naar zijn einde loopt, wordt het voor Xavier toch wel erg moeilijk om terug huiswaarts te keren...


Stream L'Auberge espagnole (2002) online in België

Wil je L'Auberge espagnole (2002) kijken? Is de film L'Auberge espagnole met Romain Duris te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je L'Auberge espagnole kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film L'Auberge espagnole te kopen op Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek. L'Auberge espagnole (2002) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek om online te kijken.

Koop L'Auberge espagnole (2002)
Huur L'Auberge espagnole (2002)
Download ondertiteling voor deze film L'Auberge espagnole (2002)
L'auberge espagnole.DVD 25 frames/sec Downloaden
That.70s.Show.S02E18.Kitty.and.Erics.Night.Out.DVDRip.XviD-FFNDVD Downloaden
Euro Pudding (L'Auberge Espagnole) Downloaden
That.70s.Show.S02E18.DVDRip.XviD-FFNDVD Downloaden
L Auberge Espagnole (2002) 720p BRrip_sujaidr (pimprg) Downloaden
L'Auberge.Espagnole.DVDRip.Fr.Sequence.Spartateur Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 19 juni 2002
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $5,300,000
  • Opbrengst $3,897,799
  • Productiebedrijven Mate Producciones S.A., Bac Films, Ce Qui Me Meut Motion Pictures, France 2 Cinéma, Mate Films, StudioCanal, Vía Digital & Fox Searchlight Pictures
  • Productielanden France & Spain
  • Trefwoorden Paris, france, Barcelona, spain, Alcohol, Roommate, Single, Travel, Crush, Relationship, Break-up, Celebration & Group of friends.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

L'Auberge espagnole (2002) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek. L'Auberge espagnole (2002) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek.

De film L'Auberge espagnole (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film L'Auberge espagnole (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film L'Auberge espagnole (2002) huren op Apple TV, Rakuten TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je L'Auberge espagnole (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film L'Auberge espagnole (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film L'Auberge espagnole (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

L'Auberge espagnole (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

L'Auberge espagnole (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

L'Auberge espagnole (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

L'Auberge espagnole (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film L'Auberge espagnole (2002) met Romain Duris kopen of huren op Apple TV in België.