Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) poster

Je vais bien, ne t'en fais pas 2006

  • 7.2 553 stemmen
  • 100 min
  • Drama

Wanneer ze terugkomt van vakantie hoort Lili, 19, van haar ouders dat Loïc, haar tweelingbroer, het huis verlaten heeft na een heftige ruzie met zijn vader. Loïc laat niets van zich horen en Lili raakt er stilaan van overtuigd dat hem iets overkomen is. Verteerd door ongerustheid stopt ze met eten. Ze kwijnt weg en wordt uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis. Maar het mag niet baten: ze laat zich verder wegzakken. Tot er uiteindelijk een brief komt van Loïc. Hij verontschuldigt zich dat hij niets van zich heeft laten horen, vertelt dat hij van stad naar stad trekt, leeft van kleine karweitjes die hij hier en daar opknapt, en hekelt zijn vader die hij verantwoordelijk acht voor hun bekrompen leventje. Loïc is dan ook vastbesloten om nooit meer terug te keren. Lili herstelt, verlaat het ziekenhuis en gaat op zoek naar haar broer.


Stream Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) online in België

Wil je Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) kijken? Is de film Je vais bien, ne t'en fais pas met Mélanie Laurent te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Je vais bien, ne t'en fais pas kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Je vais bien, ne t'en fais pas te kopen op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek om online te kijken.

Koop Je vais bien, ne t'en fais pas (2006)
Huur Je vais bien, ne t'en fais pas (2006)
Download ondertiteling voor deze film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006)
Je.vais.bien.ne.t'en.fais.pas.2006.RETAiL.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 6 september 2006
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Fin Août Productions
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Sibling relationship, France, Love triangle, Parent child relationship, Loss of loved one, Lie, Leaving one's family, Normandy, france, Postcard, Anorexia, Twins & Family.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek.

De film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) huren op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) met Mélanie Laurent kopen of huren op Apple TV in België.