Lorna Doone (1990) poster

Lorna Doone 1990

  • 6 7 stemmen
  • 88 min
  • Drama TV Film Romantiek

Lorna Doone is een heerlijk avontuurlijk verhaal dat zich afspeelt op het Engelse platteland van de 17e eeuw. Als kind ziet John Ridd hoe zijn vader door leden van de gevreesde familie Doone wordt vermoord. Hij zweert wraak. Maar jaren later leert hij Lorna Doone kennen. Het is liefde op het eerste gezicht, ook van haar kant, ondanks de vete tussen de beide families. Dan komt aan het licht dat Lorna eigenlijk helemaal geen echte Doone is. Ze is als kind bij haar adellijke familie weg geroofd door de Doones. Maar van deze ontdekking wordt de situatie alleen maar ingewikkelder: vanwege het standsverschil mag Lorna niet met haar ware liefde trouwen. Zal John haar toch tot zijn vrouw weten te maken? Gebaseerd op de roman van R.D. Blackmore.


Stream Lorna Doone (1990) online in België

Wil je Lorna Doone (1990) kijken? Is de film Lorna Doone met Polly Walker te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lorna Doone kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 december 1990
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Drama, TV Film & Romantiek
  • Productiebedrijven Thames Television
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Based on novel or book, Scotland, Rivalry, Female protagonist, 17th century, Classic literature & Scottish lore.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lorna Doone (1990) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lorna Doone (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lorna Doone (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lorna Doone (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lorna Doone (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lorna Doone (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.