When Marnie was There 2014

Originele titel: 思い出のマーニー

  • 7.9 1714 stemmen
  • 103 min
  • Animatie Drama Familie Mysterie
Trailer afspelen

Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.


Stream When Marnie was There (2014) online in België

Wil je When Marnie was There (2014) kijken? Is de film When Marnie was There met Sara Takatsuki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je When Marnie was There kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je When Marnie was There (2014) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film When Marnie was There te kopen op Apple TV. When Marnie was There (2014) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream When Marnie was There (2014) gratis
Koop When Marnie was There (2014)
Huur When Marnie was There (2014)
Download ondertiteling voor deze film 思い出のマーニー (2014)
When.Marnie.Was.There.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden
When Marnie Was There 2014 1080p BluRay x264-RedBlade Downloaden
When.Marnie.Was.There.2014.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 19 juli 2014
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Animatie, Drama, Familie & Mysterie
  • Opbrengst $34,949,567
  • Productiebedrijven Studio Ghibli, Hakuhodo DY Media Partners, KDDI, Nippon Television Network Corporation, TOHO, dentsu, Universal Studios Home Entertainment, The Walt Disney Company (Japan) & Mitsubishi
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Friendship, Based on novel or book, Imaginary friend, Flashback, Photograph, Anime & Personal diary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film When Marnie was There (2014) met Sara Takatsuki is te streamen op Netflix. When Marnie was There (2014) is te koop op Apple TV. When Marnie was There (2014) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je When Marnie was There (2014) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film When Marnie was There (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film When Marnie was There (2014) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je When Marnie was There (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film When Marnie was There (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film When Marnie was There (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, When Marnie was There (2014) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je When Marnie was There (2014) onbeperkt gratis kijken.

When Marnie was There (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

When Marnie was There (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

When Marnie was There (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film When Marnie was There (2014) met Sara Takatsuki kopen of huren op Apple TV in België.