Just Like a Woman 2013

  • 5.5 31 stemmen
  • 105 min
  • Drama TV Film Komedie
Trailer afspelen

Marilyn woont in Chicago met haar werkloze man George. Haar hobby is buikdansen. Ze is bevriend met Mona, de exotische vrouw van de kruidenier in de buurt. Mona is getrouwd met Mourad, maar hun huwelijk is nog zonder kinderen. Daardoor heeft Mona vrijwel constant aanvaringen met haar inwonende schoonmoeder. Wanneer die door de schuld van Mona na een ongeluk met haar medicijnen plotseling sterft, slaat Mona op de vlucht. Op hetzelfde moment betrapt Marilyn haar man met een andere vrouw in bed. Marilyn besluit haar huwelijk voor gezien te houden. Bij toeval treffen de twee vriendinnen elkaar in een park. Samen gaan ze dwars door Amerika op reis om in Santa Fé deel te nemen aan buikdansaudities...


Stream Just Like a Woman (2013) online in België

Wil je Just Like a Woman (2013) kijken? Is de film Just Like a Woman met Sienna Miller te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Just Like a Woman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Just Like a Woman te kopen op Google Play Movies. Just Like a Woman (2013) is te huur op Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Koop Just Like a Woman (2013)
Huur Just Like a Woman (2013)
Download ondertiteling voor deze film Just Like a Woman (2013)
Just.Like.A.Woman.2012.720p.WEB-DL.H264-PublicHD Downloaden
Just.Like.A.Woman.2012.DVDRip.XviD-F0RFUN Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 maart 2013
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Drama, TV Film & Komedie
  • Productiebedrijven Minerva Pictures, The Bureau, The 7th Floor, Cohen Media Group, DFI, Taghit Ilc, ARTE & 3B Productions
  • Productielanden United States of America, United Kingdom & France
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Immigrant, Dancing, Misery, Marriage, Highway, Medicine, Market, Murder, Fugitive, Justice, Receptionist & Belly.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Just Like a Woman (2013) is te koop op Google Play Movies. Just Like a Woman (2013) kan je in België huren op Google Play Movies & Sooner.

De film Just Like a Woman (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Just Like a Woman (2013) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Just Like a Woman (2013) huren op Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Just Like a Woman (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Just Like a Woman (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Just Like a Woman (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Just Like a Woman (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Just Like a Woman (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Just Like a Woman (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Just Like a Woman (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Just Like a Woman (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.