Three Dollars (2005) poster

Three Dollars 2005

  • 6.9 4 stemmen
  • 114 min
  • Drama

Eddie heeft vandaag amper drie dollar op zak, en toch is hij gelukkig, want zijn leven is voortdurend in beweging rond drie belangrijke vrouwen: zijn briljante echtgenote Tanya die les geeft aan de universiteit, hun zes jaar oude dochtertje Abbey en uiteindelijk Amanda, Eddie's liefje uit de middelbare schooltijd die om de negen en een half jaar in zijn leven verschijnt. Genoeg te beleven dus, maar Eddie heeft zoals gezegd maar drie dollar op zak, en wanneer hij opnieuw Amanda ontmoet, zal hij voor een keuze geplaatst worden die de richting van zijn leven voorgoed dreigt te veranderen.


Stream Three Dollars (2005) online in België

Wil je Three Dollars (2005) kijken? Is de film Three Dollars met David Wenham te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Three Dollars kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Three Dollars (2005)
Three.Dollars.(2005).Retail.NL Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 21 april 2005
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Australian Film Commission, Madman Entertainment, Film Victoria, Showtime Australia & Australian Film Finance Corporation
  • Productielanden Australia
  • Trefwoorden Bankrupt, Melbourne, australia, Loss of job, Pesticide, Childhood friends, Homeless man, Epileptic seizure, Hamlet & Stressed father.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Three Dollars (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Three Dollars (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Three Dollars (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Three Dollars (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Three Dollars (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Three Dollars (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.