Kim Possible: So the Drama 2005

  • 6.9 169 stemmen
  • 71 min
  • Animatie Avontuur Familie Actie Komedie Sciencefiction
Trailer afspelen

Dr. Drakken heeft een nieuw plan om de wereld te onderwerpen, maar hiervoor moet hij eerst het zwakke punt van Kim Possible zien te vinden. Hij bedenkt dat het misschien via de liefde lukt. Hij probeert daarom aan te pappen met Eric, een nieuwe jongen op school, die het hart van Kim voor zich wint. Ron vindt dit niet leuk en gaat in de tegenaanval.


Stream Kim Possible: So the Drama (2005) online in België

Wil je Kim Possible: So the Drama (2005) kijken? Is de film Kim Possible: So the Drama met Christy Carlson Romano te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kim Possible: So the Drama kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Kim Possible: So the Drama (2005) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Kim Possible: So the Drama te kopen op Apple TV. Kim Possible: So the Drama (2005) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Kim Possible: So the Drama (2005) gratis
Koop Kim Possible: So the Drama (2005)
Huur Kim Possible: So the Drama (2005)
Download ondertiteling voor deze film Kim Possible: So the Drama (2005)
Kim.Possible.So.the.Drama.720p.WEB-DL Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 april 2005
  • Speelduur 71 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur, Familie, Actie, Komedie & Sciencefiction
  • Productiebedrijven Disney Television Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Martial arts, Spy, Killer robot, Superhero, Cartoon, Jail, Prom, Crush, Best friend, Twins, Super power, Agent, Boyfriend, Super villain, Sidekick, Rat & Series finale.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Kim Possible: So the Drama (2005) met Christy Carlson Romano is te streamen op Disney Plus. Kim Possible: So the Drama (2005) is te koop op Apple TV. Kim Possible: So the Drama (2005) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Kim Possible: So the Drama (2005) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Kim Possible: So the Drama (2005) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kim Possible: So the Drama (2005) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kim Possible: So the Drama (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kim Possible: So the Drama (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kim Possible: So the Drama (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kim Possible: So the Drama (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Kim Possible: So the Drama (2005) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Kim Possible: So the Drama (2005) onbeperkt gratis kijken.

Kim Possible: So the Drama (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kim Possible: So the Drama (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kim Possible: So the Drama (2005) met Christy Carlson Romano kopen of huren op Apple TV in België.