Bottle Shock 2008

  • 6.3 197 stemmen
  • 105 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Nappa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen.Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee. De komedie, een groot succes op het Sundance Film Festival 2008, is gebaseerd op het "Judgement of Paris" van 1976, waarbij Californische wijnen het opnamen tegen Franse wijnen.


Stream Bottle Shock (2008) online in België

Wil je Bottle Shock (2008) kijken? Is de film Bottle Shock met Alan Rickman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bottle Shock kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 september 2008
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $5,000,000
  • Opbrengst $4,040,588
  • Productiebedrijven Intellectual Properties Worldwide, Zininsa Film Production, Unclaimed Freight Productions & Shocking Bottle
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Wine & Winegrowing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bottle Shock (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bottle Shock (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bottle Shock (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bottle Shock (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bottle Shock (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.