De Apostel 2012

Originele titel: O Apóstolo

"Er zijn zinnen waaraan niet te ontsnappen is"

  • 7.4 49 stemmen
  • 84 min
  • Animatie Mysterie Horror
Trailer afspelen

Ramón ontsnapt uit de gevangenis op weg naar een bergdorp waar de buit van een overval verborgen is. Vermomd als pelgrim blijft hij onopgemerkt in het dorp bij de weg naar Santiago de Compostela. Daar lijkt alles verlaten behalve wat bejaarden. Hij brengt de nacht door met een van hen en ontdekt dat daar een eeuwenoude vloek heerst, de Heilige Compagnie. De oudsten zoeken onschuldigen om de nachtelijke processie van dode zielen te leiden en de pelgrims zijn een hulpeloze prooi. Zo begint een heftig avontuur voor Ramón om levend uit het dorp en de vloek te ontsnappen... Regisseurskanaal op YouTube, Fernando Cortizo: "Kijk GRATIS (SCHRIJF U IN!) en als je de film leuk vindt, heb je de MOGELIJKHEID om hieronder donaties te doen om de schulden van de productiekosten te helpen betalen, aangezien het niet is hersteld de productiekosten als gevolg van de SCAM VAN DE DISTRIBUTEURS.". (Spaanse en Galicische audio, meertalige ondertiteling) https://www.youtube.com/watch?v=4h7yoEMrL6A


Stream De Apostel (2012) online in België

Wil je De Apostel (2012) kijken? Is de film De Apostel met Carlos Blanco te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Apostel kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 31 oktober 2012
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Animatie, Mysterie & Horror
  • Productie budget $7,648,160
  • Productiebedrijven Artefacto producciones, Audiovisual Aval SGR, EFG-Renascence Productions, Film Arante, Igape, ICO, Ministerio de Cultura, TVE, Rosp Coruña, TVG & Xunta de Galicia
  • Productielanden Spain
  • Trefwoorden Legend, Halloween, Stop motion, Folklore, Mitts, Mitos, Día de muertos, Suspense, Animación española, Fantasia, Día de los fieles difuntos, Día de todos los santos, Samhain, Noche de difuntos, Noche de los muertos, Noche de brujas, Víspera de difuntos, Víspera de todos los santos, Santa compaña, Leyendas, Animación en volumen & Animación fotograma a fotograma.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De Apostel (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Apostel (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Apostel (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Apostel (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Apostel (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Apostel (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.