Withnail & I 1987

  • 7.3 527 stemmen
  • 107 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Londen 1969 - 2 'in ruste' (werkloos en terecht) zijnde acteurs, Withnail en Marwood, moe van de afwas, gekke drugs dealers en psychotische Ieren, besluiten om hun Londense flatje achter te laten voor een vakantie op het Engelse platteland, in het buitenhuisje van Withnail's oom Monty.


Stream Withnail & I (1987) online in België

Wil je Withnail & I (1987) kijken? Is de film Withnail & I met Richard E. Grant te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Withnail & I kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Withnail & I (1987) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Withnail & I te kopen op Amazon Video. Withnail & I (1987) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Withnail & I (1987) gratis
Koop Withnail & I (1987)
Huur Withnail & I (1987)
Download ondertiteling voor deze film Withnail & I (1987)
Withnail and I Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 19 juni 1987
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Opbrengst $1,544,889
  • Productiebedrijven Handmade Films & Cineplex-Odeon Films
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Drug dealer, London, england, Northern england, Alcohol, Darkness, Flat, Bath, Dark comedy, Uncle, Cigar smoking, Cannabis, Money, Rural area, Cottage, Poverty, Cafe, Strangulation, Drugs, Buddy, Alcohol abuse, English countryside, Farmer, British pub, Buddy comedy, Unemployed, 1960s, Gay theme & Cult film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Withnail & I (1987) met Richard E. Grant is te streamen op Amazon Prime Video. Withnail & I (1987) is te koop op Amazon Video. Withnail & I (1987) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Withnail & I (1987) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Withnail & I (1987) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Withnail & I (1987) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Withnail & I (1987) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Withnail & I (1987) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Withnail & I (1987) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Withnail & I (1987) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Withnail & I (1987) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Withnail & I (1987) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Withnail & I (1987) onbeperkt gratis kijken.

Withnail & I (1987) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Withnail & I (1987) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.