The Banshees of Inisherin 2022

  • 7.4 2492 stemmen
  • 114 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Pádraic is sinds mensenheugenis beste maatjes met Colm. Ze wonen op een eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen.


Stream The Banshees of Inisherin (2022) online in België

Wil je The Banshees of Inisherin (2022) kijken? Is de film The Banshees of Inisherin met Colin Farrell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Banshees of Inisherin kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Banshees of Inisherin (2022) streamen op Disney Plus & Telenet. Het is mogelijk om de film The Banshees of Inisherin te kopen op Apple TV & Rakuten TV. The Banshees of Inisherin (2022) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Telenet om online te kijken.

Stream The Banshees of Inisherin (2022) gratis
Koop The Banshees of Inisherin (2022)
Huur The Banshees of Inisherin (2022)
Download ondertiteling voor deze film The Banshees of Inisherin (2022)
The.Banshees.of.Inisherin.2022.1080p.WEBRip.x264-RARBG Downloaden
720p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-FLUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 oktober 2022
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $49,300,000
  • Productiebedrijven Searchlight Pictures, Blueprint Pictures, Film4 Productions & TSG Entertainment
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Friendship, Island, Donkey, Dark comedy, Irish civil war (1922-23), Church, Ireland, Drinking, Former best friend, Self mutilation, Fiddle, 1920s, Brother sister relationship & Pub.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Banshees of Inisherin (2022) met Colin Farrell is te streamen op Disney Plus & Telenet. The Banshees of Inisherin (2022) is te koop op Apple TV & Rakuten TV. The Banshees of Inisherin (2022) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Telenet.

Momenteel kun je The Banshees of Inisherin (2022) streamen op Disney Plus & Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Banshees of Inisherin (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Telenet. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Banshees of Inisherin (2022) huren op Apple TV, Rakuten TV & Telenet. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Banshees of Inisherin (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Banshees of Inisherin (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Banshees of Inisherin (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Banshees of Inisherin (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Banshees of Inisherin (2022) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Banshees of Inisherin (2022) onbeperkt gratis kijken.

The Banshees of Inisherin (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Banshees of Inisherin (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Banshees of Inisherin (2022) met Colin Farrell kopen of huren op Apple TV in België.