Redbelt 2008

  • 6.4 248 stemmen
  • 99 min
  • Drama
Trailer afspelen

Redbelt speelt zich af in een wereld van portiers, kooivechters, politieagenten en leden van speciale eenheden. Mike Terry en zijn vrouw Sondra hebben samen een sportschool waar ze les geven in Jiu-Jitsu. Alhoewel hij een getalenteerde vechter is, weigert hij deel te nemen aan wedstrijden waarmee hij geld kan verdienen en zijn sportschool zou kunnen behoeden voor een faillissement. In plaats daarvan traint hij zijn studenten in zelfverdediging volgens de aloude Samoeraicode. Als hij op een dag de filmster Chet Frank (Tim Allen) redt, krijgt hij een baan aangeboden in Hollywood. Hierdoor verandert zijn leven zo drastisch dat hij toch voor de eerste keer van zijn leven in de ring moet stappen.


Stream Redbelt (2008) online in België

Wil je Redbelt (2008) kijken? Is de film Redbelt met Chiwetel Ejiofor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Redbelt kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Redbelt te kopen op Apple TV & Amazon Video. Redbelt (2008) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Redbelt (2008)
Huur Redbelt (2008)
Download ondertiteling voor deze film Redbelt (2008)
Redbelt[2008]DvDrip-aXXo Downloaden
Redbelt.DVD.SCREENER.XViD-PUKKA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 7 april 2008
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $7,000,000
  • Productiebedrijven Sony Pictures Classics
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sports, Movie business, Video surveillance, Interracial marriage, Car accident, Instructor, Jujitsu, Movie star, Nightstick, Husband, Life relationship & Set up.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Redbelt (2008) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Redbelt (2008) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Redbelt (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Redbelt (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Redbelt (2008) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Redbelt (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Redbelt (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Redbelt (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Redbelt (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Redbelt (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Redbelt (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Redbelt (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Redbelt (2008) met Chiwetel Ejiofor kopen of huren op Apple TV in België.