Cendrillon au Far West 2012

  • 6 15 stemmen
  • 81 min
  • Animatie Familie Actie Avontuur
Trailer afspelen

Er was eens een meisje, genaamd Assepoester, die leefde in Felicity City in het Wilde Westen. Omringd door haar verschrikkelijke stiefmoeder, haar twee egoïstische stiefzussen en een bende piraten onder leiding van de bazige Barbazul, moet Assepoester zich altijd heel moedig gedragen. Ze heeft geen idee dat er wel eens een charmante Russische prins kan toekomen in Felicity City. Een prins die de situatie nog wat ingewikkelder maakt...


Stream Cendrillon au Far West (2012) online in België

Wil je Cendrillon au Far West (2012) kijken? Is de film Cendrillon au Far West met Alexandra Lamy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cendrillon au Far West kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Cendrillon au Far West (2012) is te huur op Sooner om online te kijken.

Huur Cendrillon au Far West (2012)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 juli 2012
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Actie & Avontuur
  • Productiebedrijven Herold and Family, Nexus Factory, uFilm & Delacave Studio
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Wild west.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cendrillon au Far West (2012) kan je in België huren op Sooner.

De film Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cendrillon au Far West (2012) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cendrillon au Far West (2012) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cendrillon au Far West (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cendrillon au Far West (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cendrillon au Far West (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cendrillon au Far West (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.