Un père idéal (2024) poster

Un père idéal 2024

  • 6.1 53 stemmen
  • Drama TV Film

Michel is een rustige vader die zijn dochter alleen opvoedt. Moedig en hardwerkend, hij is een van de belangrijkste figuren van het dorp: met een legendarisch goed karakter runt hij het enige bedrijf in de omgeving, een café-kruidenierswinkel, het zenuwcentrum van alle naburige steden. Voor iedereen is Michel een geweldige kerel. Tot de tragedie: zijn geliefde dochter sterft voor zijn ogen vermoord en het is het begin van de nachtmerrie die de dappere man overkomt. Van een ideale vader wordt Michel de ideale verdachte. Behalve in de ogen van zijn beste vriend Jeff, de dorpspastoor, wiens parochie tegenover het café staat. Hij werd 45 dagen gevangengezet na een haastig en belastend onderzoek door een gendarme die verblind was door haar vooroordelen, maar werd uiteindelijk zonder voldoende bewijs vrijgelaten. Maar de schade is aangericht en Michel slaagt er niet in zijn eer te herstellen.


Stream Un père idéal (2024) online in België

Wil je Un père idéal (2024) kijken? Is de film Un père idéal met Laurent Gerra te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Un père idéal kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 21 april 2024
  • Genres Drama & TV Film
  • Productiebedrijven Albertine Productions
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitlesVeelgestelde vragen

De film Un père idéal (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Un père idéal (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Un père idéal (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Un père idéal (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Un père idéal (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Un père idéal (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.