Radioactive: The Women of Three Mile Island 2024

  • 9 1 stemmen
  • 76 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Het grootste deel van Amerika zou geschokt zijn als ze het waargebeurde verhaal van de meltdown op Three Mile Island zouden horen. Veel minder mensen zouden het ding ooit in hun achtertuin willen hebben. Professor Heidi Hutner neemt ons mee en ontmoet de mensen die geen andere keus hebben dan de ergste kernsmelting in de geschiedenis van de VS hun buurman te noemen. Deze huiveringwekkende thriller onthult een groot aantal doofpotoperaties en criminele acties van de nucleaire industrie en de Nuclear Regulatory Commission (NRC) – die deze gemeenschap in levensgevaar brachten. De onverschrokken vrouwen en moeders in RADIOACTIVE staan ​​tegenover Goliath en vechten terug tot het bittere einde – om de waarheid te ontdekken en hun gemeenschap te beschermen.


Stream Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) online in België

Wil je Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) kijken? Is de film Radioactive: The Women of Three Mile Island met Jane Fonda te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Radioactive: The Women of Three Mile Island kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 20 maart 2024
  • Speelduur 76 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Three Mile Productions & Bluestone Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Pennsylvania, usa, 1970s, Nuclear power plant, Nuclear power, Nuclear accidents & Three mile island.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Radioactive: The Women of Three Mile Island (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.