Runaway Train 1985

  • 6.9 532 stemmen
  • 111 min
  • Actie Thriller Drama Avontuur
Trailer afspelen

De zwaar bewaakte gedetineerde Manny ontsnapt samen met broekie Buck uit de gevangenis en weet op een goederentrein te stappen. Hun problemen zijn allesbehalve de wereld uit als blijkt dat de trein stuurloos door dendert en de sadistische gevangenisdirecteur Ranken per helikopter nadert.


Stream Runaway Train (1985) online in België

Wil je Runaway Train (1985) kijken? Is de film Runaway Train met Jon Voight te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Runaway Train kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Runaway Train (1985) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Runaway Train te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Runaway Train (1985) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Runaway Train (1985) gratis
Huur Runaway Train (1985)
Download ondertiteling voor deze film Runaway Train (1985)
Runaway.Train.1985.DVDRip.XviD-ellroy Downloaden
Runaway.Train.1985.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT Downloaden
Runaway.Train.1985.DVDRip Downloaden
Runaway Train [*-2].avi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 november 1985
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Actie, Thriller, Drama & Avontuur
  • Productie budget $9,000,000
  • Opbrengst $7,936,012
  • Productiebedrijven Golan-Globus Productions, Northbrook Films & The Cannon Group
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Attempt to escape, Train accident, Prison warden, Prison escape, Alaska, Train & Freezing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Runaway Train (1985) met Jon Voight is te streamen op MGM Amazon Channel. Runaway Train (1985) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Runaway Train (1985) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Runaway Train (1985) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Runaway Train (1985) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Runaway Train (1985) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Runaway Train (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Runaway Train (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Runaway Train (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Runaway Train (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Runaway Train (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Runaway Train (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Runaway Train (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Runaway Train (1985) met Jon Voight kopen of huren op Apple TV in België.