Police Academy 5: Assignment Miami Beach 1988

  • 5.1 856 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Misdaad
Trailer afspelen

Tijdens de diploma-uitreiking van de politieschool kondigt commissaris Hurst aan dat Lassard met pensioen gaat. Het nieuws slaat in als een bom, niet alleen voor de commandant zelf maar ook voor zijn trouwe leerlingen. Er bestaat geen twijfel over dat Harris hier iets mee te maken heeft. Hij aast immers al een hele tijd op de baan van de commandant. Hurst meldt ook dat Lassard benoemd zal worden tot agent van het decennium tijdens de nationale conventie in Miami Beach.


Stream Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) online in België

Wil je Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) kijken? Is de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach met Bubba Smith te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Police Academy 5: Assignment Miami Beach kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988)
Huur Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988)
Download ondertiteling voor deze film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988)
Police Academy 5 Downloaden
Police Academy 5: Assignment Miami Beach Downloaden
Police Academy 5 Assignment Miami Beach (1988) 1080p-H264-AC 3 (DTS 5.1) & nickarad Downloaden
Police Academy 5 1988 Assignment Miami Beach.mp4 Downloaden
Police Academy 5: Assignment Miami Beach Downloaden
Police Academy 5 (1988) Downloaden
Police Academy 5 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 17 maart 1988
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie & Misdaad
  • Productie budget $14,000,000
  • Opbrengst $19,510,371
  • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Handcuffs, Investigation, Police operation, Police everyday life & Miami beach.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988) met Bubba Smith kopen of huren op Apple TV in België.