Rescuing Christmas 2023

  • 7.8 8 stemmen
  • 99 min
  • TV Film Komedie Romantiek
Trailer afspelen

In een wereld waar de Kerstman echt bestaat en wat vakantiegevoel wil opwekken, bedenken twee van de elfen van de Kerstman, Chuck en Debbie, een plan om één mens op aarde drie wensen te vervullen om de vakantie een vliegende start te geven. Helaas is die mens Erin, die alle genegenheid voor dit seizoen heeft verloren. Zelfs een blind date georganiseerd door haar zus, met de minzame en charmante Sam, zal haar niet van gedachten doen veranderen over Kerstmis. Maar wanneer ze de fout maakt te wensen dat Kerstmis ‘gewoon zou verdwijnen’, wordt Erin wakker in een wereld waarin deze feestdag nooit heeft bestaan! Geschokt realiseert ze zich dat ze ieders vreugde heeft weggenomen, dus schakelt ze Sam in om haar te helpen de festiviteiten helemaal opnieuw uit te vinden. Gaandeweg komt Erin erachter hoeveel deze feestdag en de bijbehorende tradities voor iedereen om haar heen hebben betekend - en hoeveel Sam voor haar is gaan betekenen.


Stream Rescuing Christmas (2023) online in België

Wil je Rescuing Christmas (2023) kijken? Is de film Rescuing Christmas met Rachael Leigh Cook te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rescuing Christmas kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 december 2023
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres TV Film, Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Mandy June Turpin Productions & MarVista Entertainment
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rescuing Christmas (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rescuing Christmas (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rescuing Christmas (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rescuing Christmas (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.