Jason and the Argonauts 1963

  • 7.1 569 stemmen
  • 104 min
  • Avontuur Familie Fantasie
Trailer afspelen

Na de moord op de koning van Thessalië door Pelias, overleeft alleen de zoon van de koning, Jason, die nog een kind is. Jaren later, als Jason volwassen is, krijgt hij van de goden te horen dat hij voorbeschikt is de troon terug te nemen, en dat hij daartoe het gulden vlies moet gaan halen in Colchis.


Stream Jason and the Argonauts (1963) online in België

Wil je Jason and the Argonauts (1963) kijken? Is de film Jason and the Argonauts met Todd Armstrong te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jason and the Argonauts kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Jason and the Argonauts (1963) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Jason and the Argonauts te kopen op Apple TV & Amazon Video. Jason and the Argonauts (1963) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Jason and the Argonauts (1963) gratis
Koop Jason and the Argonauts (1963)
Huur Jason and the Argonauts (1963)
Download ondertiteling voor deze film Jason and the Argonauts (1963)
Jason and the Argonauts Downloaden
Jason and the Argonauts 2000 DVDRip Xvid fasamoo LKRG Downloaden
Weeds S05E08 720p HDTV X264 DIMENSION Downloaden
Jason and the Argonauts Downloaden
Weeds S05E08 A Distinctive Horn DVDRip XviD REWARD Downloaden
BluRay.x264.DTS-FGT Downloaden
Weeds S05E08 576p x264 DVDRip Downloaden
Weeds.S05E08.1080p.AMZN.WEB-DL.x264-PyRA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 19 juni 1963
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Avontuur, Familie & Fantasie
  • Productie budget $3,000,000
  • Opbrengst $2,100,000
  • Productiebedrijven Morningside Productions & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Ship, Skeleton, Hero, Bravery, Menace, Greek mythology, Vlies, Stop motion, Ancient greece, Golden fleece, Based on myths, legends or folklore & Sea voyage.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jason and the Argonauts (1963) met Todd Armstrong is te streamen op Netflix. Jason and the Argonauts (1963) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Jason and the Argonauts (1963) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Jason and the Argonauts (1963) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Jason and the Argonauts (1963) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jason and the Argonauts (1963) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jason and the Argonauts (1963) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jason and the Argonauts (1963) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jason and the Argonauts (1963) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Jason and the Argonauts (1963) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Jason and the Argonauts (1963) onbeperkt gratis kijken.

Jason and the Argonauts (1963) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jason and the Argonauts (1963) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jason and the Argonauts (1963) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jason and the Argonauts (1963) met Todd Armstrong kopen of huren op Apple TV in België.