Dear White People 2014

  • 6.2 440 stemmen
  • 108 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Op de prestigieuze Winchester Universiteit begint studente Samantha White haar radioprogramma met: "Beste blanken, het aantal zwarte vrienden dat benodigd is om niet racistisch over te komen is gestegen naar twee. Je wietleverancier Tyrone telt daarbij niet mee." Ondertussen wordt Sam verkozen tot president van het Parker/Armstrong studentenhuis wat volledig bestaat uit zwarte mensen. De TV-reality show Black Face/White Place ziet een kans in het verhaal van Sam en besluit hem te gaan volgen. De aandacht voor Sam wordt ook opgevangen door de schoolkrant die de zwarte nieuweling Lionel Higgens er op af stuurt om de controverse te verslaan. Lionel weet echter maar bitter weinig over de zwarte cultuur.


Stream Dear White People (2014) online in België

Wil je Dear White People (2014) kijken? Is de film Dear White People met Brittany Curran te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dear White People kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Dear White People (2014) streamen op Amazon Prime Video & Sooner. Het is mogelijk om de film Dear White People te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Dear White People (2014) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Dear White People (2014) gratis
Koop Dear White People (2014)
Download ondertiteling voor deze film Dear White People (2014)
Dear White People 2014 720p Bluray DTS x264 Worldwide7477 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 oktober 2014
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $1,000,000
  • Productiebedrijven Homegrown Pictures, Duly Noted & Code Red
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Controversy, Satire, Political correctness, Free speech, Post-racial america, Ivy league college, Race relations, College girls, Us student union & College in united states.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dear White People (2014) met Brittany Curran is te streamen op Amazon Prime Video & Sooner. Dear White People (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Dear White People (2014) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Dear White People (2014) streamen op Amazon Prime Video & Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Dear White People (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dear White People (2014) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dear White People (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dear White People (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dear White People (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dear White People (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dear White People (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Dear White People (2014) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Dear White People (2014) onbeperkt gratis kijken.

Dear White People (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dear White People (2014) met Brittany Curran kopen of huren op Apple TV in België.