Mors Elling (2003) poster

Mors Elling 2003

  • 5.9 25 stemmen
  • 78 min
  • Komedie Drama

Elling (Per Christian Ellefsen) woont al zijn hele leven bij zijn moeder (Grete Nordrå). Hij heeft er geen behoefte aan om uit te gaan en andere mensen te ontmoeten en zijn leven bestaat uit het observeren van de buren met zijn verrekijker. Daarom is hij dan ook niet erg enthousiast als zijn moeder besluit om op vakantie te gaan naar Benidorm. Maar desondanks gaat hij toch mee, omdat hij vindt dat 'een vrouw op haar leeftijd een stabiele man aan haar zijde nodig heeft'. Elling realiseert zich niet, dat zijn moeder niet alleen oud is, maar ook ernstig ziek. Zij wil deze laatste reis maken om Elling te laten zien dat het leven groter is dan hun appartement.


Stream Mors Elling (2003) online in België

Wil je Mors Elling (2003) kijken? Is de film Mors Elling met Per Christian Ellefsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mors Elling kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Mors Elling (2003) streamen op Netflix.

Stream Mors Elling (2003) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 oktober 2003
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productielanden Norway
  • Trefwoorden Hotel, Based on novel or book, Mallorca island, spain, Vacation, Mama's boy, Pretty woman & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Mors Elling (2003) met Per Christian Ellefsen is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Mors Elling (2003) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Mors Elling (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mors Elling (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mors Elling (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mors Elling (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mors Elling (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Mors Elling (2003) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Mors Elling (2003) onbeperkt gratis kijken.

Mors Elling (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mors Elling (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mors Elling (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mors Elling (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.