Hellbound: Hellraiser II 1988

Tijd om te spelen.

  • 6.3 1043 stemmen
  • 97 min
  • Horror Thriller Fantasie
Trailer afspelen

Kirsty Cotton komt, na haar overwinning op de demonen uit de hel, terecht in een psychisch instituut. Deze wordt geleid door doktor Philip Channard; hij is zelf erg geinteresseerd in The Lament Configuration. Met deze puzzelbox kan je de poorten naar de hel openen. Zijn hebzucht, en Kirsty haar zoektocht naar haar vader, brengt beide in de hel. En terwijl Channard te zien krijgt waar hij al jaren naar heeft gezocht, wordt Kirsty geconfronteerd met een groepje oude bekenden


Stream Hellbound: Hellraiser II (1988) online in België

Wil je Hellbound: Hellraiser II (1988) kijken? Is de film Hellbound: Hellraiser II met Ashley Laurence te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hellbound: Hellraiser II kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hellbound: Hellraiser II (1988) streamen op Amazon Prime Video. Hellbound: Hellraiser II (1988) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Hellbound: Hellraiser II (1988) gratis
Huur Hellbound: Hellraiser II (1988)
Download ondertiteling voor deze film Hellbound: Hellraiser II (1988)
Hellraiser 2 - Hellbound Downloaden
Hellraiser.II.Hellbound.1988.1080p.BluRay.x264.DTS-dCF Downloaden
Hellbound: Hellraiser II Downloaden
Hellbound.Hellraiser.II.1988.1080p.BluRay.x264-[YTS.AG] Downloaden
Hellraiser II Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 23 december 1988
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Horror, Thriller & Fantasie
  • Productie budget $3,000,000
  • Opbrengst $12,090,735
  • Productiebedrijven Film Futures, New World Pictures, Cinemarque Entertainment, King Video Productions & New World
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Pain, Hell, Seduction, Stepmother, Pinhead, Sequel, Sexual imagery, Betrayal, Mad doctor, Torture, Demon, Skin, Puzzle box, Labyrinth, Mattress, British soldier, Ring of fire, Self mutilation, Cenobite & Mental hospital.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hellbound: Hellraiser II (1988) met Ashley Laurence is te streamen op Amazon Prime Video. Hellbound: Hellraiser II (1988) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Hellbound: Hellraiser II (1988) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hellbound: Hellraiser II (1988) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hellbound: Hellraiser II (1988) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hellbound: Hellraiser II (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hellbound: Hellraiser II (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hellbound: Hellraiser II (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hellbound: Hellraiser II (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hellbound: Hellraiser II (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Hellbound: Hellraiser II (1988) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Hellbound: Hellraiser II (1988) onbeperkt gratis kijken.

Hellbound: Hellraiser II (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hellbound: Hellraiser II (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.