Warhorse One 2023

De moeite waard om voor te leven. Waard om voor te sterven.

  • 7.2 241 stemmen
  • 120 min
  • Oorlog Actie Drama
Trailer afspelen

Bij het uitvoeren van een reddingsmissie om een groep missionarissen uit een dorp in Afghanistan te evacueren tijdens de Amerikaanse militaire terugtrekking van 2021, wordt een helikopter van een Seal team neergeschoten door een groep opstandelingen. Hoofdcommandant Richard Mirko wordt uit het wrak geslingerd en blijft als enige overlevende over. Mirko zet zijn zoektocht naar de missionarissen voort, en vindt een 5-jarige meisje en belooft haar te redden.


Stream Warhorse One (2023) online in België

Wil je Warhorse One (2023) kijken? Is de film Warhorse One met Johnny Strong te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Warhorse One kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Warhorse One te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Warhorse One (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Warhorse One (2023)
Warhorse.One.2023.1080p.WEBRip.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden
Warhorse.One.2023.BluRay.1080p.DTS-HD.MA.5.1.x264-MTeam Downloaden
Warhorse.One.2023.720p.AMZN.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 juni 2023
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Oorlog, Actie & Drama
  • Productiebedrijven Operator Films (US)
  • Trefwoorden Afghanistan, Rescue mission, Afghanistan war (2001-2021), Taliban, Helicopter crash, War child, Navy seals, Child in danger & Missionaries.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Warhorse One (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Warhorse One (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Warhorse One (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Warhorse One (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Warhorse One (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Warhorse One (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Warhorse One (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Warhorse One (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Warhorse One (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Warhorse One (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Warhorse One (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Warhorse One (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Warhorse One (2023) met Johnny Strong kopen of huren op Apple TV in België.