Le scomunicate di San Valentino 1974

  • 4.5 20 stemmen
  • 93 min
  • Drama Horror
Trailer afspelen

Lucita is door haar familie opgesloten in een klooster om haar weg te houden van haar minnaar, Esteban. Het paar maakt plannen om weg te lopen, maar Esteban wordt beschuldigd van ketterij voordat Lucita kan ontsnappen. Esteban verstopt zich in het klooster en ontdekt de gruwelijke verdorvenheid van de abdis van het covent, zuster incarnatie . Kan Esteban zijn geliefde redden uit dit gekkenhuis voordat de inquisiteur ontdekt wat er aan de hand is en iedereen laat executeren?


Stream Le scomunicate di San Valentino (1974) online in België

Wil je Le scomunicate di San Valentino (1974) kijken? Is de film Le scomunicate di San Valentino met Françoise Prévost te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Le scomunicate di San Valentino kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 26 maart 1974
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Drama & Horror
  • Productiebedrijven Claudia Cinematografica
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Nun, Heresy, Convent (nunnery) & Nunsploitation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Le scomunicate di San Valentino (1974) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Le scomunicate di San Valentino (1974) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Le scomunicate di San Valentino (1974) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Le scomunicate di San Valentino (1974) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.