The Collective 2023

De jacht is begonnen.

  • 5.9 103 stemmen
  • 86 min
  • Actie Thriller
Trailer afspelen

Een groep huurmoordenaars, die het recht wil laten zegevieren, neemt het op tegen een zeer geraffineerde mensenhandelring die wordt gesteund door een netwerk van onaantastbare miljardairs. Met hun rug tegen de muur heeft de groep geen andere keuze dan hun belangrijkste missie in handen te geven van beginneling Sam Alexander. Wat hij mist aan ervaring maakt hij goed met slimheid, lef en een scherp improvisatievermogen in de meest gevaarlijke situaties.


Stream The Collective (2023) online in België

Wil je The Collective (2023) kijken? Is de film The Collective met Lucas Till te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Collective kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Collective te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Collective (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Collective (2023)
Huur The Collective (2023)
Download ondertiteling voor deze film The Collective (2023)
The.Collective.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-FLUX Downloaden
The.Collective.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 augustus 2023
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Actie & Thriller
  • Productiebedrijven Yale Entertainment & Dawn's Light
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

The Collective (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Collective (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Collective (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Collective (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Collective (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Collective (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Collective (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Collective (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Collective (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Collective (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Collective (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Collective (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Collective (2023) met Lucas Till kopen of huren op Apple TV in België.