The French Connection 1971

  • 7.5 1735 stemmen
  • 103 min
  • Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

De ruige rechercheur "Popeye" Doyle zit een gladde Franse drugsdealer achterna die mogelijk de werkende kracht is van een zeer grote heroïnesmokkeloperatie.


Stream The French Connection (1971) online in België

Wil je The French Connection (1971) kijken? Is de film The French Connection met Gene Hackman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The French Connection kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The French Connection (1971) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film The French Connection te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The French Connection (1971) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The French Connection (1971) gratis
Koop The French Connection (1971)
Huur The French Connection (1971)
Download ondertiteling voor deze film The French Connection (1971)
the.french.connection.1971.720p.bluray.x264-sinners Downloaden
French Connection, The Downloaden
TFC Downloaden
The French Connection 1971 REMASTERED BDRip 10Bit 1080p DD5.1 H265-d3g Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 9 oktober 1971
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Thriller
  • Productie budget $1,800,000
  • Opbrengst $41,200,000
  • Productiebedrijven D'Antoni Productions, Schine-Moore Productions & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Drug dealer, New york city, Police brutality, Drug smuggling, Undercover agent, Gangster, Heroin, Marseille, france, Night life, Attempted murder, Drug mule & Hijacking of train.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The French Connection (1971) met Gene Hackman is te streamen op Disney Plus. The French Connection (1971) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The French Connection (1971) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The French Connection (1971) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The French Connection (1971) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The French Connection (1971) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The French Connection (1971) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The French Connection (1971) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The French Connection (1971) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The French Connection (1971) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The French Connection (1971) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The French Connection (1971) onbeperkt gratis kijken.

The French Connection (1971) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The French Connection (1971) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The French Connection (1971) met Gene Hackman kopen of huren op Apple TV in België.