Sweet Sting of the Black Widow 2022

  • 7 3 stemmen
  • 70 min
  • Thriller Drama
Trailer afspelen

Een seriemoordenaar loopt los in de straten van LA en laat een dampend spoor van met lippenstift gemarkeerde lichamen achter: het visitekaartje van een Black Widow die van hen houdt en hen dood achterlaat. Terwijl rechercheurs Moordzaken de zaak ontrafelen, ontdekken ze dat de slachtoffers allemaal één ding gemeen hebben: het zijn corrupte ex-agenten die aan de rechter zijn ontsnapt. Maar ze ontsnapten niet aan de angel van de Black Widow. Naarmate het onderzoek steeds dichter bij huis komt, moet de politie bedenken dat de moordenaar een van hen zou kunnen zijn, een burgerwacht die het recht in eigen handen neemt, en het opsporen van deze moorden zal hen door de donkere en louche onderbuik van Los Angeles leiden. Angeles, waar ze al snel ontdekken dat wraak het beste warm geserveerd kan worden.


Stream Sweet Sting of the Black Widow (2022) online in België

Wil je Sweet Sting of the Black Widow (2022) kijken? Is de film Sweet Sting of the Black Widow met Carter Cruise te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sweet Sting of the Black Widow kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 oktober 2022
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Thriller & Drama
  • Productiebedrijven Surrender Cinema & Full Moon Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Ex-cop, Serial killer, Los angeles, california, Lipstick & Homicide detective.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sweet Sting of the Black Widow (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sweet Sting of the Black Widow (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sweet Sting of the Black Widow (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sweet Sting of the Black Widow (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.