Truth or Dare 2012

  • 5.5 345 stemmen
  • 95 min
  • Horror Thriller Mysterie
Trailer afspelen

Het eindejaarsfeest van een groepje studenten eindigt in een ramp voor de rijke sociale mislukkeling Felix, die vreselijk vernederd wordt. Enkele maanden later ontmoeten de studenten elkaar weer terwijl ze op weg zijn naar een verrassingsfeestje voor Felix. Ze komen aan bij een oud jagershutje en ontmoeten daar Justin, de charismatische oudere broer van Felix, die hen vertelt dat Felix iets later komt. Wat de studenten echter niet weten, is dat Felix zelfmoord gepleegd heeft en dat Justin vastbesloten is om uit te zoeken waarom. Daarvoor besluit Justin zijn eigen versie van 'truth or dare' met hen te spelen...


Stream Truth or Dare (2012) online in België

Wil je Truth or Dare (2012) kijken? Is de film Truth or Dare met Liam Boyle te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Truth or Dare kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Truth or Dare (2012) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Truth or Dare (2012) gratis
Download ondertiteling voor deze film Truth or Dare (2012)
Truth Or Dare Downloaden
Truth or Dare (2012) DVDrip (xvid) NL Subs DMT Downloaden
Truth.or.Dare.2012.BRRip.XviD-3LT0N Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 5 augustus 2012
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Horror, Thriller & Mysterie
  • Productiebedrijven Corona Pictures
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Suicide, Bullying, Revenge, Murder, Torture, Cabin in the woods, Accidental death, Truth or dare, Isolated house, College friends & Vengeance.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Truth or Dare (2012) met Liam Boyle is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Truth or Dare (2012) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Truth or Dare (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Truth or Dare (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Truth or Dare (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Truth or Dare (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Truth or Dare (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Truth or Dare (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Truth or Dare (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Truth or Dare (2012) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Truth or Dare (2012) onbeperkt gratis kijken.

Truth or Dare (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Truth or Dare (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.