Invitation to a Murder 2023

  • 5.6 87 stemmen
  • 93 min
  • Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Zuid-Engeland, 1934. Miranda Green, een 28-jarige bloemiste uit Londen, wordt samen met vijf mysterieuze vreemdelingen uitgenodigd om het afgelegen landhuis van miljardair Lew Findley te bezoeken. Niet alleen blijft hun gastheer bij hun aankomst afwezig, ook wordt één van de gasten in koelen bloede vermoord. Miranda besluit op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en ondervraagt getuigen om de moordenaar te vinden, voordat zij het volgende slachtoffer wordt.


Stream Invitation to a Murder (2023) online in België

Wil je Invitation to a Murder (2023) kijken? Is de film Invitation to a Murder met Mischa Barton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Invitation to a Murder kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Invitation to a Murder (2023) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Invitation to a Murder te kopen op Apple TV. Invitation to a Murder (2023) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Invitation to a Murder (2023) gratis
Koop Invitation to a Murder (2023)
Huur Invitation to a Murder (2023)
Download ondertiteling voor deze film Invitation to a Murder (2023)
Invitation.to.a.Murder.2023.1080p.WEBRip.x264-RARBG Downloaden
Invitation.to.a.Murder.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-CMRG Downloaden
Invitation.to.a.Murder.2023.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 mei 2023
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Mysterie & Thriller
  • Productiebedrijven ACE entertainment, Ari Entertainment & Grindstone Entertainment Group
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Murder mystery & 1930s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Invitation to a Murder (2023) met Mischa Barton is te streamen op Amazon Prime Video. Invitation to a Murder (2023) is te koop op Apple TV. Invitation to a Murder (2023) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Invitation to a Murder (2023) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Invitation to a Murder (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Invitation to a Murder (2023) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Invitation to a Murder (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Invitation to a Murder (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Invitation to a Murder (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Invitation to a Murder (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Invitation to a Murder (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Invitation to a Murder (2023) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Invitation to a Murder (2023) onbeperkt gratis kijken.

Invitation to a Murder (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Invitation to a Murder (2023) met Mischa Barton kopen of huren op Apple TV in België.