Broken City 2013

Bewijs Kan een Krachtig Wapen Zijn.

  • 5.9 1423 stemmen
  • 109 min
  • Thriller Misdaad Drama
Trailer afspelen

De zaken gaan niet goed voor ex-politieagent Billy Taggert (Mark Wahlberg). Dan wordt hij ingehuurd door de burgemeester van New York (Russell Crowe) om uit te zoeken of zijn vrouw (Catherine Zeta-Jones) hem ontrouw is. Wanneer haar minnaar echter dood wordt aantroffen, is dit het begin van een politiek en financieel web van samenzweringen, leugens en bruut geweld.


Stream Broken City (2013) online in België

Wil je Broken City (2013) kijken? Is de film Broken City met Mark Wahlberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Broken City kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Broken City (2013) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Broken City te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Broken City (2013) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Broken City (2013) gratis
Download ondertiteling voor deze film Broken City (2013)
Broken.City.2013.720p.WEBRiP.XViD.AC3-LEGi0N Downloaden
Broken.City.2013.WEBRIP.XVID.ARiPPeR4U Downloaden
Broken.City.(2013).nl.retail Downloaden
Broken City (2013) BDrip XviD Ac3 -Shiv@ Downloaden
Broken City 2013 DVDRIP-OSCARRAM Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 18 januari 2013
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Thriller, Misdaad & Drama
  • Productie budget $56,000,000
  • Opbrengst $34,737,199
  • Productiebedrijven 1984 Private Defense Contractors, EFO Films, Inferno International, Regency Enterprises, Black Bear Pictures, New Regency Pictures, Closest to the Hole Productions, Envision Entertainment & Leverage
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Politics, Mayor, Investigation, Ex-cop, Revenge, Double crossed & Private detective.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Broken City (2013) met Mark Wahlberg is te streamen op Telenet. Broken City (2013) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Broken City (2013) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Broken City (2013) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Broken City (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Broken City (2013) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Broken City (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Broken City (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Broken City (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Broken City (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Broken City (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Broken City (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Broken City (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Broken City (2013) met Mark Wahlberg kopen of huren op Apple TV in België.